Wil je een vervolgstap gaan zetten in je carrière? Denk je aan bij- of omscholing om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Ga je in onderling goed overleg weg en wil je daarbij begeleiding? Zit je in de WW en wil je zo snel mogelijk weer aan het werk? Heb je een specifieke ontwikkel- of coaching vraag?

DDO helpt je om een vervolgstap te maken in je carrière. Ons doel is naadloos aan te sluiten bij je persoonlijke loopbaanvraag of uitdaging. We bieden verschillende diensten waarbij reflecteren, coachen, praktisch ondersteunen, creativiteit en het creëren van mogelijkheden sleutelwoorden zijn.

Naar werkprogramma

Ga je je baan verliezen en kom je binnenkort in de WW? Ons Naar werkprogramma is erop gericht jou te ondersteunen zo snel en effectief mogelijk een baan te vinden die bij jou past.

Outplacement

Heb je met je werkgever afgesproken de organisatie te verlaten en een nieuwe stap in je loopbaan te zetten? Het DDO Outplacementtraject helpt je om in een snel veranderende arbeidsmarkt jouw mogelijkheden te onderzoeken.

Coaching & Competentie ontwikkeling

Iedereen krijgt te maken met uitdagende vraagstukken tijdens zijn loopbaan die om persoonlijke coaching vragen of om ontwikkeling van jouw competenties.