Zit ik nog op de juiste plek? Hoe kan ik mijn talenten beter inzetten? Hoe kan ik nieuwe competenties mij snel eigen maken voor een nieuwe stap in mijn carrière? Hoe kan ik mijn balans werk-privé verstevigen? Krijg ik nog wel energie van mijn baan?

Samen met een ervaren NOLOC/CMI erkende loopbaancoach onderzoek je jouw vraag of wens. Loopbaan coaching is kortdurend, werkt oplossingsgericht en focust op jouw eigen regie. We werken met loopbaancoaches met verschillende specialisaties. Jij kiest je coach die het beste past. De coaching gesprekken vinden plaats op een locatie van Het Coachhuis bij jou in de buurt. De locaties bieden een ontspannen sfeer om een goed gesprek te voeren.

 

Coaching heeft een positief effect op iemands functioneren en wordt daarom vaak gefinancierd door de werkgever. In veel gevallen kan coaching gefinancierd worden uit het persoonlijke opleidingsbudget. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.

“Na het krijgen van mijn tweede kind was de balans werk-privé helemaal zoek. Na vijf intensieve gesprekken met een loopbaancoach van DDO pak ik een aantal dingen nu anders aan, waardoor ik werk en privé weer weet te combineren”.

Margriet

“Op mijn werk liep ik tegen een lastige situatie aan waar ik niet goed mee om wist te gaan. Door een paar gesprekken met een coach van DDO kreeg ik weer grip op de situatie. Nu ga ik weer met plezier en energie naar het werk”.

Henk