DDO Adviesgroep is gespecialiseerd in de reductie van personeelskosten bij (semi)overheids- en onderwijsinstellingen. Thema’s als duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en strategische personeelsplanning zijn hierbij de speerpunten.

Wij bieden diverse begeleidingsdiensten voor medewerkers zoals outplacement, re-integratie en loopbaancoaching. Ook geven wij advies aan organisaties over uiteenlopende HR onderwerpen.

In 2014 hebben we ons verder gespecialiseerd als private uitvoerder van de Werkloosheidswet. Wij ontzorgen werkgevers bij de uitvoering van het WW eigenrisicodragerschap. Door kennis van wet- en regelgeving en een continue focus op re-integratie begeleiden wij de oud-medewerkers naar werk.

Duurzame oplossingen en resultaten is waar het bij ons om draait.

We werken met ondernemende professionals met een eigen visie en aanpak.

Onze dienstverlening is altijd maatwerk met een persoonlijke aanpak.

Medewerkers aan het woord

Bij ons werken mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en opleidingen.
Een aantal medewerkers stellen zich aan je voor.

Programmamanagement

Sabine

Je mensen zijn het belangrijkste potentieel in een organisatie; als deze in hun kracht staan, staat de organisatie dat ook.

Accountmanagement

Reynier

Het bouwen en onderhouden van klantrelaties is essentieel om een goede dienstverlener te kunnen zijn.

Directie

Diederick

Een gezonde dosis ondernemerschap leidde in 2014 tot de start van DDO.

DDO is altijd in beweging, net als de arbeidsmarkt en het HR werkveld.
Voor nieuws over onze organisatie, de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt of onze vacatures.

Duurzaam ondernemen

Wij vinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk.

Richting onze relaties dragen we de MVO-boodschap uit door onze geoptimaliseerde werkomgeving. Onze medewerkers reizen minder, we beschikken over minimale kantoorruimte en verbruiken bijna geen papier of ander milieuschadelijk materiaal. Wij stimuleren onze partners hetzelfde te doen.

Onze medewerkers zijn zich bewust van MVO en hun eigen focus ligt op duurzame inzetbaarheid. Naast het stimuleren van gezondheidsbevorderende keuzes, proberen we de werkdruk beheersbaar te houden en slimmer te werken met goede automatiseringsoplossingen.

​Bij ons vind je geen plastic koffiebekertjes, gaan wij zorgvuldig om met papiergebruik, scheiden wij ons afval en werken we waar het kan digitaal. Verder zijn onze marketingmaterialen, enveloppen en adresstickers gedrukt door FSC-gecertificeerde drukmachines op FSC-gecertificeerd papier. Wij hanteren een zuinig energiebeleid en realiseren besparingen door het consequent uitschakelen van verlichting en apparatuur tijdens afwezigheid, gebruik van energiezuinige LCD-schermen, spaarlampen en waterbesparende kranen.